Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець ; МОН України ЛКА
Вихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2009Опис: 634 с. : a-рис.Країна: Україна.ISBN: 978-966-364-899-6.ББК: 36.86я73.ДРНТІ: 65.35.Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с.633-634.Найменування теми як предметна рубрика: Кондитерські вироби Тип одиниці: Навчальні виданняТип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Навчальні видання | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.86 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | ||
Навчальні видання | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.86 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | ||
Навчальні видання | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.86 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
Бібліогр.: с.633-634
Немає коментарів для цієї одиниці.