Асортимент і якість кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, В. Т. Лебединець ; МОН України ЛКА
Publication: Київ : Центр учбової літератури, 2009Description: 634 с. : a-рис.Country: Україна.ISBN: 978-966-364-899-6.ББК: 36.86я73.ДРНТІ: 65.35.Bibliography: Бібліогр.: с.633-634.Subject - Topical Name: Кондитерські вироби Item type:
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.86 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.86 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.86 (Browse shelf(Opens below)) | Available |
Бібліогр.: с.633-634
There are no comments on this title.