Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / В. В. Архіпов

Автор: Архіпов Віктор ВіталійовичВідомості про видання: Вид. 2-ге, переробл. та доповн.Вихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2010Опис: 279 с.Країна: Україна.ISBN: 978-611-01-0045-8.ББК: 65.431я73.ДРНТІ: 06.71.51.Найменування теми як предметна рубрика: Ресторанний бізнес Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно

НЧЛ - Навчальний посібник

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine