Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / В. В. Архіпов

Автор: Архіпов Віктор ВіталійовичEdition Statement: Вид. 2-ге, переробл. та доповн.Publication: Київ : Центр учбової літератури, 2010Description: 279 с.Country: Україна.ISBN: 978-611-01-0045-8.ББК: 65.431я73.ДРНТІ: 06.71.51.Subject - Topical Name: Ресторанний бізнес Item type: Навчальні видання
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
65.43 (Browse shelf(Opens below)) Available
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
65.43 (Browse shelf(Opens below)) Available

НЧЛ - Навчальний посібник

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Lviv Regional Universal Scientific Library

Koha Ukraine

Powered by Koha