Організація ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / В. В. Архіпов
Відомості про видання: Вид. 2-ге, переробл. та доповн.Вихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2010Опис: 279 с.Країна: Україна.ISBN: 978-611-01-0045-8.ББК: 65.431я73.ДРНТІ: 06.71.51.Найменування теми як предметна рубрика: Ресторанний бізнес Тип одиниці: Навчальні виданняТип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Навчальні видання | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | ||
Навчальні видання | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
НЧЛ - Навчальний посібник
Немає коментарів для цієї одиниці.