Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Мясной бизнес [Текст] : научно-практический журнал. № 1 (162) (січень)

Журнал: Мясной бизнес : научно-практический журнал. — Киев.
Статті:
Применение эмульсий в технологии мясных продуктов. — 2017. — С. 28-29. — рис.,табл.
Инновационная биотехнология аутентичных мясных продуктов с пролонгированными сроками хранения / Р. Д. Денискин. — 2017. — С. 34-37. — рис.
Тенденції попиту на м'ясну продукцію / Г. Шубіна. — 2017. — С. 52-53. — рис.
Вихідні дані: 2017Мова: російська.Країна: Україна.УДК: 63 Тип одиниці: Номери журналів
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Порядковий номер комплекту/примірника Стан Очікується на дату Штрих-код
Номери журналів Номери журналів Відділ виробничої літератури (читальний зал)
1 Доступно

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine