Мясной бизнес [Текст] : научно-практический журнал. № 1 (162) (січень)
Журнал: Мясной бизнес : научно-практический журнал. — Киев.Статті:
→Применение эмульсий в технологии мясных продуктов. — 2017. — С. 28-29. — рис.,табл.
→Инновационная биотехнология аутентичных мясных продуктов с пролонгированными сроками хранения / Р. Д. Денискин. — 2017. — С. 34-37. — рис.
→Тенденції попиту на м'ясну продукцію / Г. Шубіна. — 2017. — С. 52-53. — рис.
Вихідні дані: 2017Мова: російська.Країна: Україна.УДК: 63 Тип одиниці: Номери журналів
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Порядковий номер комплекту/примірника | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|---|
Номери журналів | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 1 | Доступно |
Немає коментарів для цієї одиниці.