Мясной бизнес [Текст] : научно-практический журнал. № 1 (162) (січень)
Журнал: Мясной бизнес. — Киев.Статті:
→Применение эмульсий в технологии мясных продуктов. — 2017. — № 1 (162) (січень)., С. 28-29 — рис.,табл.
→Инновационная биотехнология аутентичных мясных продуктов с пролонгированными сроками хранения / Р. Д. Денискин. — 2017. — № 1 (162) (січень)., С. 34-37 — рис.
→Тенденції попиту на м'ясну продукцію / Г. Шубіна. — 2017. — № 1 (162) (січень)., С. 52-53 — рис.
Publication: 2017Language: російська.Country: Україна.УДК: 63 Item type:

Item type | Current library | Call number | Copy number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 1 | Available |
There are no comments on this title.