Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] : монографія / Полтав. ун-т споживч. кооперації ; ред.: В. Я. Плахотін, А. Т. Безусов, Т. Ю. Суткович
Publication: Полтава : РВВ ПУСК, 2009Description: 149 с. : табл.Language: українська.Country: Україна.ISBN: 978-966-184-057-6.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664.9ББК: 36.96.ДРНТІ: 65.53.Subject - Topical Name: Консервне виробництво Item type: МонографіїItem type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Монографії | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.96 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LVCIS00009842 |
Монографія
There are no comments on this title.