Electronic catalogue of the Lviv Regional Universal Scientific Library

Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] : монографія / Полтав. ун-т споживч. кооперації ; ред.: В. Я. Плахотін, А. Т. Безусов, Т. Ю. Суткович

Автор(и): Полтав. ун-т споживч. коопераціїВторинна відповідальність: ред. Плахотін В.Я. ; ред. Безусов А.Т. ; ред. Суткович Т.Ю.Publication: Полтава : РВВ ПУСК, 2009Description: 149 с. : табл.Language: українська.Country: Україна.ISBN: 978-966-184-057-6.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664.9ББК: 36.96.ДРНТІ: 65.53.Subject - Topical Name: Консервне виробництво Item type: Монографії
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Монографії Монографії Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36.96 (Browse shelf(Opens below)) Available LVCIS00009842

Монографія

There are no comments on this title.

to post a comment.
Share

Lviv Regional Universal Scientific Library

Koha Ukraine

Powered by Koha