Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] : монографія / Полтав. ун-т споживч. кооперації ; ред.: В. Я. Плахотін, А. Т. Безусов, Т. Ю. Суткович
Вихідні дані: Полтава : РВВ ПУСК, 2009Опис: 149 с. : табл.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-966-184-057-6.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664.9ББК: 36.96.ДРНТІ: 65.53.Найменування теми як предметна рубрика: Консервне виробництво Тип одиниці: МонографіїТип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Монографії | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.96 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00009842 |
Монографія
Немає коментарів для цієї одиниці.