Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Використання вакууму в харчових технологіях при попередній обробці сировини [Текст] : монографія / Полтав. ун-т споживч. кооперації ; ред.: В. Я. Плахотін, А. Т. Безусов, Т. Ю. Суткович

Автор(и): Полтав. ун-т споживч. коопераціїВторинна відповідальність: ред. Плахотін В.Я. ; ред. Безусов А.Т. ; ред. Суткович Т.Ю.Вихідні дані: Полтава : РВВ ПУСК, 2009Опис: 149 с. : табл.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-966-184-057-6.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664.9ББК: 36.96.ДРНТІ: 65.53.Найменування теми як предметна рубрика: Консервне виробництво Тип одиниці: Монографії
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Монографії Монографії Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36.96 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00009842

Монографія

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine