Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] : монографія / Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв
Вихідні дані: Полтава : РВВ ПУСК, 2009Опис: 160 с.Країна: Україна.ISBN: 978-966-184-058-3.Розділ знань: 64 — Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побутуУДК: 641ББК: 36.915.ДРНТІ: 65.Наявність бібліографії/покажчика: Алф.-Предм. покажч.: с. 138-157.Найменування теми як предметна рубрика: Дикорослі рослини -- Біологічно активні речовини Тип одиниці:
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.91 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
Монографія
Алф.-Предм. покажч.: с. 138-157
Немає коментарів для цієї одиниці.