Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Якість і безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : завдання для контрольної і самостійної роботи студ. напряму підготовки "Товарознавство та торговельне підприємництво" факультету заочної освіти / ЛКА ; укл.: П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова

Автор(и): Львів. комерційна акад.Вторинна відповідальність: укл. Пономарьов П.Х. ; укл. Донцова Інна ВікторівнаВихідні дані: Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2009Опис: 24 с.Країна: Україна.ББК: 36-9я7.ДРНТІ: 65.Найменування теми як предметна рубрика: Харчові виробництва Тип одиниці: Книги
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
 Книги Книги Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36-9 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine