Якість і безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : завдання для контрольної і самостійної роботи студ. напряму підготовки "Товарознавство та торговельне підприємництво" факультету заочної освіти / ЛКА ; укл.: П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова
Вихідні дані: Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2009Опис: 24 с.Країна: Україна.ББК: 36-9я7.ДРНТІ: 65.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Найменування теми як предметна рубрика: Харчові виробництва
Тип одиниці:
Книги
Місцевий друк (МД)
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Книги | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36-9 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.