Якість і безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини [Текст] : завдання для контрольної і самостійної роботи студ. напряму підготовки "Товарознавство та торговельне підприємництво" факультету заочної освіти / ЛКА ; укл.: П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова

Автор(и): Львів. комерційна акад.Вторинна відповідальність: укл. Пономарьов П.Х. ; укл. Донцова Інна ВікторівнаPublication: Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2009Description: 24 с.Country: Україна.ББК: 36-9я7.ДРНТІ: 65.Subject - Topical Name: Харчові виробництва Item type: Книги
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
 Книги Книги Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36-9 (Browse shelf(Opens below)) Available

МД

There are no comments on this title.

to post a comment.

Lviv Regional Universal Scientific Library

Koha Ukraine

Powered by Koha