Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. вказівки і завд. до виконання лаборат. робіт для студ. товарознавчо-комерційного факультету денної форми навчання спец. 8.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво" / Укоопспілка, Львів. комерційна акад. ; укл.: В. М. Завгородня, Л. І. Гірняк, О. І. Гирка

Автор(и): Укоопспілка ; Львів. комерційна акад.Вторинна відповідальність: укл. Завгородня В.М. ; укл. Гірняк Л.І. ; укл. Гирка О.І.Вихідні дані: Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2010Опис: 107 с.Країна: Україна.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664ББК: 36-9я73.ДРНТІ: 65.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Найменування теми як предметна рубрика: Товарознавство харчових продуктів Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36-9 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно

НЧЛ - Методичні вказівки

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine