Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : метод. вказівки і завд. до виконання лаборат. робіт для студ. товарознавчо-комерційного факультету денної форми навчання спец. 8.030510 "Товарознавство та торговельне підприємництво" / Укоопспілка, Львів. комерційна акад. ; укл.: В. М. Завгородня, Л. І. Гірняк, О. І. Гирка
Вихідні дані: Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2010Опис: 107 с.Країна: Україна.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664ББК: 36-9я73.ДРНТІ: 65.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Найменування теми як предметна рубрика: Товарознавство харчових продуктів
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36-9 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
НЧЛ - Методичні вказівки
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.