Технологія виробництва продукції свинарства [Текст] : навч. посіб. / Ю. В. Засуха [та ін.]
Вихідні дані: Вінниця; Вінниця : Нова Книга, 2010Опис: 333 с.Країна: Україна.ISBN: 978-966-382-254-9.ББК: 46.5я73.ДРНТІ: 68.Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с.329-333.Найменування теми як предметна рубрика: Тваринництво Тип одиниці:
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 46.5 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
НЧЛ - Навчальний посібник
Бібліогр.: с.329-333
Немає коментарів для цієї одиниці.