Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Технологія виробництва продукції свинарства [Текст] : навч. посіб. / Ю. В. Засуха [та ін.]

Автор(и): Засуха Ю.В. ; Нагаєвич В.М. ; Хоменко М.П. ; Барановський Д.І.Вихідні дані: Вінниця; Вінниця : Нова Книга, 2010Опис: 333 с.Країна: Україна.ISBN: 978-966-382-254-9.ББК: 46.5я73.ДРНТІ: 68.Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с.329-333.Найменування теми як предметна рубрика: Тваринництво Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
46.5 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно

НЧЛ - Навчальний посібник

Бібліогр.: с.329-333

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine