Організація обслуговування населення на підприємствах ресторанного сервісу. Ресторанна справа [Текст] : довід. офіціанта / Я. М. Сало
Відомості про видання: Вид. 3-є, випр. і допов.Вихідні дані: Львів : Афіша, 2010Опис: 304 с. : іл.Країна: Україна.ISBN: 978-966-325-082-3.ББК: 65.431.14я7.ДРНТІ: 06.71.51.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Найменування теми як предметна рубрика: Громадське харчування
Тип одиниці:
Довідники
Місцевий друк (МД)
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Довідники | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.