Логістика у ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. / Н. М. Зубар, М. Ю. Григорак
Вихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2010Опис: 306 с.Країна: Україна.ISBN: 978-611-01-0080-9.ББК: 65.431-592я73.ДРНТІ: 06.71.51.Найменування теми як предметна рубрика: Ресторанний бізнес Тип одиниці:
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ читального залу | 65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
НЧЛ - Навчальний посібник
Немає коментарів для цієї одиниці.