Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Основи фізіології та гігієни харчування [Текст] : підручник / Н. М. Зубар

Автор: Зубар Надія МиколаївнаВихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2010Опис: 330 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-966-364-996-2.Розділ знань: 613 — Гігієна в цілому. Валеологія та гігієна особистостіББК: 51.23я73.ДРНТІ: 76.Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с.262-263.Найменування теми як предметна рубрика: Харчування людини Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ читального залу
51.2 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00057023

НЧЛ - Підручник

Бібліогр.: с.262-263

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine