Electronic catalogue of the Lviv Regional Universal Scientific Library

Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко

Автори: Янчева Марина Олександрівна; Пешук Людмила Василівна ; Дроменко Олена БорисівнаPublication: Київ : Центр учбової літератури, 2009Description: 303 с.Language: українська.Country: Україна.ISBN: 978-966-364-765-4.Розділ знань: 620 — Випробування матеріалів. Матеріали промислового значення. Електростанції. Економіка енергетикиББК: 36.92я73.ДРНТІ: 65.Bibliography: Предм. покажч.: с.299-302 . - Бібліогр.: с.303.Subject - Topical Name: Технології м'ясопродуктів Item type: Навчальні видання
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36.92 (Browse shelf(Opens below)) Available LVCIS00009236
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36.92 (Browse shelf(Opens below)) Available LVCIS00009235

НЧЛ - Навчальний посібник

Предм. покажч.: с.299-302 . - Бібліогр.: с.303

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Share

Lviv Regional Universal Scientific Library

Koha Ukraine

Powered by Koha