Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко
Publication: Київ : Центр учбової літератури, 2009Description: 303 с.Language: українська.Country: Україна.ISBN: 978-966-364-765-4.Розділ знань: 620 — Випробування матеріалів. Матеріали промислового значення. Електростанції. Економіка енергетикиББК: 36.92я73.ДРНТІ: 65.Bibliography: Предм. покажч.: с.299-302 . - Бібліогр.: с.303.Subject - Topical Name: Технології м'ясопродуктів Item type:
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.92 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LVCIS00009236 | |
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.92 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LVCIS00009235 |
НЧЛ - Навчальний посібник
Предм. покажч.: с.299-302 . - Бібліогр.: с.303
There are no comments on this title.