Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко

Автори: Янчева Марина Олександрівна; Пешук Людмила Василівна ; Дроменко Олена БорисівнаВихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2009Опис: 303 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-966-364-765-4.Розділ знань: 620 — Випробування матеріалів. Матеріали промислового значення. Електростанції. Економіка енергетикиББК: 36.92я73.ДРНТІ: 65.Наявність бібліографії/покажчика: Предм. покажч.: с.299-302 . - Бібліогр.: с.303.Найменування теми як предметна рубрика: Технології м'ясопродуктів Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36.92 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00009236
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36.92 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00009235

НЧЛ - Навчальний посібник

Предм. покажч.: с.299-302 . - Бібліогр.: с.303

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine