Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко
Вихідні дані: Київ : Центр учбової літератури, 2009Опис: 303 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-966-364-765-4.Розділ знань: 620 — Випробування матеріалів. Матеріали промислового значення. Електростанції. Економіка енергетикиББК: 36.92я73.ДРНТІ: 65.Наявність бібліографії/покажчика: Предм. покажч.: с.299-302 . - Бібліогр.: с.303.Найменування теми як предметна рубрика: Технології м'ясопродуктів Тип одиниці:
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.92 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00009236 | |
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.92 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00009235 |
НЧЛ - Навчальний посібник
Предм. покажч.: с.299-302 . - Бібліогр.: с.303
Немає коментарів для цієї одиниці.