Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Л. М. Мостова, О. В. Новікова

Автори: Мостова Л.М.; Новікова О.В.Вихідні дані: Київ : Ліра-К, 2010Опис: 386 с. : рис.Країна: Україна.ISBN: 978-966-2174-07-6.ББК: 65.431я73.ДРНТІ: 06.81.Найменування теми як предметна рубрика: Ресторанний бізнес Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно

НЧЛ - Навчальний посібник

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine