Організація обслуговування на підприємствах ресторанного господарства [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Л. М. Мостова, О. В. Новікова
Вихідні дані: Київ : Ліра-К, 2010Опис: 386 с. : рис.Країна: Україна.ISBN: 978-966-2174-07-6.ББК: 65.431я73.ДРНТІ: 06.81.Найменування теми як предметна рубрика: Ресторанний бізнес Тип одиниці: Навчальні виданняТип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Навчальні видання | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
НЧЛ - Навчальний посібник
Немає коментарів для цієї одиниці.