Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, О. В. Новікова ; Полтав. ун-т споживч. кооперації
Вихідні дані: Київ : Ліра-К, 2010Опис: 573 с.Країна: Україна.ISBN: 978-966-969-38-6-0.ББК: 36.86.5я73.ДРНТІ: 65.35.Найменування теми як предметна рубрика: Кондитерські вироби Тип одиниці: Навчальні виданняТип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Навчальні видання | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.86 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
НЧЛ - Навчальний посібник
Немає коментарів для цієї одиниці.