Electronic catalogue of the Lviv Regional Universal Scientific Library

Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, О. В. Новікова ; Полтав. ун-т споживч. кооперації

Автори: Ростовський Володимир Сергійович; Новікова О.В.
       Полтав. ун-т споживч. кооперації
Publication: Київ : Ліра-К, 2010Description: 573 с.Country: Україна.ISBN: 978-966-969-38-6-0.ББК: 36.86.5я73.ДРНТІ: 65.35.Subject - Topical Name: Кондитерські вироби Item type: Навчальні видання
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36.86 (Browse shelf(Opens below)) Available

НЧЛ - Навчальний посібник

There are no comments on this title.

to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer

Share

Lviv Regional Universal Scientific Library

Koha Ukraine

Powered by Koha