Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Технологія виробництва борошняних кондитерських виробів [Текст] : навч. посіб. / В. С. Ростовський, О. В. Новікова ; Полтав. ун-т споживч. кооперації

Автори: Ростовський Володимир Сергійович; Новікова О.В.
       Полтав. ун-т споживч. кооперації
Вихідні дані: Київ : Ліра-К, 2010Опис: 573 с.Країна: Україна.ISBN: 978-966-969-38-6-0.ББК: 36.86.5я73.ДРНТІ: 65.35.Найменування теми як предметна рубрика: Кондитерські вироби Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36.86 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно

НЧЛ - Навчальний посібник

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine