Electronic catalogue of the Lviv Regional Universal Scientific Library

Сучасний етикет та секрети гостинності [Текст] : навч. посіб. / Н. П. Машир

Автор: Машир Надія ПилипівнаPublication: Київ : Кондор, 2010Description: 213 с.Language: українська.Country: Україна.ISBN: 978-966-351-267-9.Розділ знань: 17 — Філософія моралі. Етика. Практична філософіяУДК: 177:392.72(075.8)ББК: 87.78я73.ДРНТІ: 02.51.Subject - Topical Name: Етикет Анотація:
    Рекомендовано МОН України як навчальний посібник. У посібнику простежується виникнення і сутність етикету. Велика увага надається етикету у сфері обслуговування, нормам та правилам поведінки за різних етикетних ситуацій. Книжка розрахована на широке коло читачів, вона також адресована викладачам ВНЗ, аспірантам, учителям, студентам, учням шкіл, ліцеїв, коледжів, слухачам курсів, що спеціалізуються у сфері бізнесу, керівникам, працівникам підприємств громадського харчування. Стислий зміст: 1. Етикет стародавнього світу: Греція, Рим,Єгипет. 2. Культура їжі та поведінки за столом в історичному розвитку. 3. В світі кави та чаю. 4. Зустрічаємо гостей. 5. Напої світу. 6. Алкоголь та здоров’я людини.
Item type: Навчальні видання
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Call number Status Date due Barcode
Навчальні видання Навчальні видання Відділ мистецької літератури (читальний зал)
87.7 (Browse shelf(Opens below)) Available
Навчальні видання Навчальні видання Відділ читального залу
87.7 (Browse shelf(Opens below)) Available LVCIS00034677
Навчальні видання Навчальні видання Відділ читального залу
87.7 (Browse shelf(Opens below)) Available
Навчальні видання Навчальні видання Відділ читального залу
87.7 (Browse shelf(Opens below)) Available LVCIS00034676
Навчальні видання Навчальні видання Відділ читального залу
87.7 (Browse shelf(Opens below)) Available

НЧЛ - Навчальний посібник

Рекомендовано МОН України як навчальний посібник. У посібнику простежується виникнення і сутність етикету. Велика увага надається етикету у сфері обслуговування, нормам та правилам поведінки за різних етикетних ситуацій. Книжка розрахована на широке коло читачів, вона також адресована викладачам ВНЗ, аспірантам, учителям, студентам, учням шкіл, ліцеїв, коледжів, слухачам курсів, що спеціалізуються у сфері бізнесу, керівникам, працівникам підприємств громадського харчування. Стислий зміст: 1. Етикет стародавнього світу: Греція, Рим,Єгипет. 2. Культура їжі та поведінки за столом в історичному розвитку. 3. В світі кави та чаю. 4. Зустрічаємо гостей. 5. Напої світу. 6. Алкоголь та здоров’я людини.

There are no comments on this title.

to post a comment.
Share

Lviv Regional Universal Scientific Library

Koha Ukraine

Powered by Koha