Сучасний етикет та секрети гостинності [Текст] : навч. посіб. / Н. П. Машир
Publication: Київ : Кондор, 2010Description: 213 с.Language: українська.Country: Україна.ISBN: 978-966-351-267-9.Розділ знань: 17 — Філософія моралі. Етика. Практична філософіяУДК: 177:392.72(075.8)ББК: 87.78я73.ДРНТІ: 02.51.Subject - Topical Name: Етикет Анотація:
Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ мистецької літератури (читальний зал) | 87.7 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||
![]() |
Відділ читального залу | 87.7 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LVCIS00034677 | |
![]() |
Відділ читального залу | 87.7 (Browse shelf(Opens below)) | Available | ||
![]() |
Відділ читального залу | 87.7 (Browse shelf(Opens below)) | Available | LVCIS00034676 | |
![]() |
Відділ читального залу | 87.7 (Browse shelf(Opens below)) | Available |
НЧЛ - Навчальний посібник
Рекомендовано МОН України як навчальний посібник. У посібнику простежується виникнення і сутність етикету. Велика увага надається етикету у сфері обслуговування, нормам та правилам поведінки за різних етикетних ситуацій. Книжка розрахована на широке коло читачів, вона також адресована викладачам ВНЗ, аспірантам, учителям, студентам, учням шкіл, ліцеїв, коледжів, слухачам курсів, що спеціалізуються у сфері бізнесу, керівникам, працівникам підприємств громадського харчування. Стислий зміст: 1. Етикет стародавнього світу: Греція, Рим,Єгипет. 2. Культура їжі та поведінки за столом в історичному розвитку. 3. В світі кави та чаю. 4. Зустрічаємо гостей. 5. Напої світу. 6. Алкоголь та здоров’я людини.
There are no comments on this title.