Сучасний етикет та секрети гостинності [Текст] : навч. посіб. / Н. П. Машир
Вихідні дані: Київ : Кондор, 2010Опис: 213 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-966-351-267-9.Розділ знань: 17 — Філософія моралі. Етика. Практична філософіяУДК: 177:392.72(075.8)ББК: 87.78я73.ДРНТІ: 02.51.Найменування теми як предметна рубрика: Етикет Анотація:
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ мистецької літератури (читальний зал) | 87.7 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | ||
![]() |
Відділ читального залу | 87.7 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00034677 | |
![]() |
Відділ читального залу | 87.7 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | ||
![]() |
Відділ читального залу | 87.7 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00034676 | |
![]() |
Відділ читального залу | 87.7 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
НЧЛ - Навчальний посібник
Рекомендовано МОН України як навчальний посібник. У посібнику простежується виникнення і сутність етикету. Велика увага надається етикету у сфері обслуговування, нормам та правилам поведінки за різних етикетних ситуацій. Книжка розрахована на широке коло читачів, вона також адресована викладачам ВНЗ, аспірантам, учителям, студентам, учням шкіл, ліцеїв, коледжів, слухачам курсів, що спеціалізуються у сфері бізнесу, керівникам, працівникам підприємств громадського харчування. Стислий зміст: 1. Етикет стародавнього світу: Греція, Рим,Єгипет. 2. Культура їжі та поведінки за столом в історичному розвитку. 3. В світі кави та чаю. 4. Зустрічаємо гостей. 5. Напої світу. 6. Алкоголь та здоров’я людини.
Немає коментарів для цієї одиниці.