Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Сучасний етикет та секрети гостинності [Текст] : навч. посіб. / Н. П. Машир

Автор: Машир Надія ПилипівнаВихідні дані: Київ : Кондор, 2010Опис: 213 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-966-351-267-9.Розділ знань: 17 — Філософія моралі. Етика. Практична філософіяУДК: 177:392.72(075.8)ББК: 87.78я73.ДРНТІ: 02.51.Найменування теми як предметна рубрика: Етикет Анотація:
    Рекомендовано МОН України як навчальний посібник. У посібнику простежується виникнення і сутність етикету. Велика увага надається етикету у сфері обслуговування, нормам та правилам поведінки за різних етикетних ситуацій. Книжка розрахована на широке коло читачів, вона також адресована викладачам ВНЗ, аспірантам, учителям, студентам, учням шкіл, ліцеїв, коледжів, слухачам курсів, що спеціалізуються у сфері бізнесу, керівникам, працівникам підприємств громадського харчування. Стислий зміст: 1. Етикет стародавнього світу: Греція, Рим,Єгипет. 2. Культура їжі та поведінки за столом в історичному розвитку. 3. В світі кави та чаю. 4. Зустрічаємо гостей. 5. Напої світу. 6. Алкоголь та здоров’я людини.
Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ мистецької літератури (читальний зал)
87.7 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно
Навчальні видання Навчальні видання Відділ читального залу
87.7 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00034677
Навчальні видання Навчальні видання Відділ читального залу
87.7 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно
Навчальні видання Навчальні видання Відділ читального залу
87.7 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00034676
Навчальні видання Навчальні видання Відділ читального залу
87.7 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно

НЧЛ - Навчальний посібник

Рекомендовано МОН України як навчальний посібник. У посібнику простежується виникнення і сутність етикету. Велика увага надається етикету у сфері обслуговування, нормам та правилам поведінки за різних етикетних ситуацій. Книжка розрахована на широке коло читачів, вона також адресована викладачам ВНЗ, аспірантам, учителям, студентам, учням шкіл, ліцеїв, коледжів, слухачам курсів, що спеціалізуються у сфері бізнесу, керівникам, працівникам підприємств громадського харчування. Стислий зміст: 1. Етикет стародавнього світу: Греція, Рим,Єгипет. 2. Культура їжі та поведінки за столом в історичному розвитку. 3. В світі кави та чаю. 4. Зустрічаємо гостей. 5. Напої світу. 6. Алкоголь та здоров’я людини.

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine