Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів [Текст] : монографія / І. В. Сирохман, І. В. Донцова ; Укоопспілка; ЛКА)

Автори: Сирохман Іван Васильович; Донцова Інна Вікторівна
       Укоопспілка. ЛКА
Вихідні дані: Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2010Опис: 320 с.Країна: Україна.ISBN: 978-966-1537-78-0.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664.681ББК: 36.86.ДРНТІ: 65.35.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 287-317.Найменування теми як предметна рубрика: Кондитерські вироби Тип одиниці: Монографії
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Монографії Монографії Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36.86 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно
Монографії Монографії Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36.86 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно

Монографія

МД

Бібліогр.: с. 287-317

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine