Сучасні напрями поліпшення споживних властивостей жировмісних кондитерських виробів [Текст] : монографія / І. В. Сирохман, І. В. Донцова ; Укоопспілка; ЛКА)
Вихідні дані: Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2010Опис: 320 с.Країна: Україна.ISBN: 978-966-1537-78-0.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664.681ББК: 36.86.ДРНТІ: 65.35.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 287-317.Найменування теми як предметна рубрика: Кондитерські вироби
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Немає коментарів для цієї одиниці.