Бізнес-планування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : завд. до прак. та семінар. занять і самостійної роботи для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (галузь знань - 1401 "Сфера обслуговування") всіх форм навчання (з використ. інформ. технологій) / Укоопспілка; ЛКА ; укл. Т. Г. Васильців
Вихідні дані: Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2010Опис: 59 с.Країна: Україна.ББК: 65.43я7.ДРНТІ: 06.71.51.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Найменування теми як предметна рубрика: Економіка громадського харчування
Тип одиниці:
Книги
Місцевий друк (МД)
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Книги | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.