Бізнес-планування у готельному та ресторанному господарстві [Текст] : завд. до прак. та семінар. занять і самостійної роботи для студ. напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" (галузь знань - 1401 "Сфера обслуговування") всіх форм навчання (з використ. інформ. технологій) / Укоопспілка; ЛКА ; укл. Т. Г. Васильців
Publication: Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2010Description: 59 с.Country: Україна.ББК: 65.43я7.ДРНТІ: 06.71.51.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Subject - Topical Name: Економіка громадського харчування
Item type:
Місцевий друк (МД)

Item type | Current library | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 65.43 (Browse shelf(Opens below)) | Available |
МД
There are no comments on this title.