Програма технологічної практики студентів денної форми навчання спеціальності "Готельно-ресторанна справа" освітньо-кваліфікаційного рівня "бакалавр" [Текст] / Укоопспілка; ЛКА ; укл.: Н. Р. Джурик, В. Т. Лебединець
Вихідні дані: Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2010Опис: 36 с.Країна: Україна.ББК: 65.431я7.ДРНТІ: 06.71.51.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Найменування теми як предметна рубрика: Готельно-ресторанний бізнес
Тип одиниці:
Книги
Місцевий друк (МД)
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Книги | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.