Управління якістю продукції та послуг в готельно-ресторанному господарстві [Текст] : навч. посіб. / В. Г. Топольник ; Донецький НУ економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського
Вихідні дані: Львів : Магнолія 2006, 2012Опис: 328 с.Країна: Україна.ISBN: 978-617-574-054-5.Серія: Вища освіта в УкраїніРозділ знань: 640.4 — Готельно-ресторанна справаУДК: 640.43(075.8)ББК: 65.43-823.2-21я73.ДРНТІ: 06.71.51.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Найменування теми як предметна рубрика: Готельно-ресторанний бізнес
Тип одиниці:
Навчальні видання
Місцевий друк (МД)
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Навчальні видання | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
НЧЛ - Навчальний посібник
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.