Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Технологія ресторанної справи [Текст] : навч.-практ. посіб. / Я. М. Сало

Автор: Сало Ярослав МиколайовичВихідні дані: Львів : Афіша, 2013Опис: 560 с. : іл.Країна: Україна.ISBN: 978-966-325-183-7.Розділ знань: 640.4 — Готельно-ресторанна справаУДК: 640.43(075.8)ББК: 65.431.14я73.ДРНТІ: 06.71.51.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 557-559.Найменування теми як предметна рубрика: Організація послуг харчування Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно

НЧЛ - Навчальний посібник

МД

Бібліогр.: с. 557-559

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine