Технологія ресторанної справи [Текст] : навч.-практ. посіб. / Я. М. Сало
Вихідні дані: Львів : Афіша, 2013Опис: 560 с. : іл.Країна: Україна.ISBN: 978-966-325-183-7.Розділ знань: 640.4 — Готельно-ресторанна справаУДК: 640.43(075.8)ББК: 65.431.14я73.ДРНТІ: 06.71.51.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 557-559.Найменування теми як предметна рубрика: Організація послуг харчування
Тип одиниці:
Навчальні видання
Місцевий друк (МД)
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Навчальні видання | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
НЧЛ - Навчальний посібник
МД
Бібліогр.: с. 557-559
Немає коментарів для цієї одиниці.