Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Нормативно-технічні та практичні заходи забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства [Текст] : монографія / Н. Я. Сусол

Автор: Сусол Наталія ЯрославівнаВихідні дані: Львів : Ліга-Прес, 2012Опис: 164 с.Країна: Україна.ISBN: 978-966-397-169-4.Розділ знань: 330 — Економіка в ціломуУДК: 330.322:640.43ББК: 65.431.14-803.4н2.ДРНТІ: 06.71.51.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Найменування теми як предметна рубрика: Ресторанний бізнес -- Якість послуг Тип одиниці: Монографії
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Монографії Монографії Відділ виробничої літератури (читальний зал)
65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно

Монографія

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine