Нормативно-технічні та практичні заходи забезпечення якості послуг закладів ресторанного господарства [Текст] : монографія / Н. Я. Сусол
Вихідні дані: Львів : Ліга-Прес, 2012Опис: 164 с.Країна: Україна.ISBN: 978-966-397-169-4.Розділ знань: 330 — Економіка в ціломуУДК: 330.322:640.43ББК: 65.431.14-803.4н2.ДРНТІ: 06.71.51.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Найменування теми як предметна рубрика: Ресторанний бізнес -- Якість послуг
Тип одиниці:
Монографії
Місцевий друк (МД)
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Монографії | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 65.43 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно |
Монографія
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.