Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів [Текст] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, М. І. Філь, М. -М.В. Калимон ; Укоопспілка, Львів. комерційна акад.

Автори: Сирохман Іван Васильович; Філь Марія Іванівна ; Калимон Марта-Марія Володимирівна
       Укоопспілка ; Львів. комерційна акад.
Вихідні дані: Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015Опис: 424 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-149-0.Розділ знань: 64 — Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побутуУДК: 641:639.38(075.8)ББК: 36.94я73.ДРНТІ: 69.51.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці розд.Найменування теми як предметна рубрика: -- Навчальні видання Переробка риби та морепродуктів -- Страви Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36.94 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00009496
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
36.94 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00009497

НЧЛ - Навчальний посібник

МД

Бібліогр. в кінці розд.

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine