Технологія приготування страв і харчових продуктів із риби і морепродуктів [Текст] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, М. І. Філь, М. -М.В. Калимон ; Укоопспілка, Львів. комерційна акад.
Вихідні дані: Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2015Опис: 424 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-149-0.Розділ знань: 64 — Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побутуУДК: 641:639.38(075.8)ББК: 36.94я73.ДРНТІ: 69.51.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці розд.Найменування теми як предметна рубрика: -- Навчальні видання Переробка риби та морепродуктів -- Страви
Тип одиниці:
Навчальні видання
Місцевий друк (МД)
Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
Навчальні видання | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.94 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00009496 | |
Навчальні видання | Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 36.94 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00009497 |
НЧЛ - Навчальний посібник
МД
Бібліогр. в кінці розд.
Немає коментарів для цієї одиниці.