Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, О. І. Гирка, М. -М.В. Калимон

Автори: Сирохман Іван Васильович; Гирка Ольга Ігорівна ; Калимон Марта-Марія ВолодимирівнаВихідні дані: Львів : Растр-7, 2018Опис: 508 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-7497-68-3.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664(075.8)ДРНТІ: 65.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці розд.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
664 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00009382

НЧЛ - Навчальний посібник

Бібліогр. в кінці розд.

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine