Сучасні досягнення харчової науки [Текст] : навч. посіб. / І. В. Сирохман, О. І. Гирка, М. -М.В. Калимон
Вихідні дані: Львів : Растр-7, 2018Опис: 508 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-7497-68-3.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664(075.8)ДРНТІ: 65.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці розд.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)
Навчальні видання
| Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
|---|---|---|---|---|---|
Навчальні видання
|
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 664 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00009382 |
НЧЛ - Навчальний посібник
Бібліогр. в кінці розд.
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.