Лабораторний практикум з токсикології продуктів харчування [Текст] : навч. посіб. / ред. С. А. Воронов
Вихідні дані: Львів : Вид-во Львівської політехніки, 2018Опис: 192 с.Країна: Україна.ISBN: 978-966-941-214-0.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664(075.8) + 615.9(075.8) + 612.014.46(075.8)ДРНТІ: 65.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість | Токсикологія -- Харчові отруєння -- Харчові токсикоінфекції | Токсичний вплив
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)
Навчальні видання
| Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
|---|---|---|---|---|---|
Навчальні видання
|
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 664 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00009380 |
НЧЛ - Навчальний посібник
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.