Управління безпечністю продуктів харчування [Текст] : практ. посіб. / В. В. Стибель, М. Р. Сімонов ; Львів. нац. ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького
Вихідні дані: Львів : Галицька видавнича спілка, 2018Опис: 230 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-7363-83-4.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664-027.45(076) + 614.31(076) + 613.26/.29(076) + 351.821(076)ДРНТІ: 66.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 217.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість -- Безпека продуктів | Гігієна харчування -- нагляд за харчовими продуктами | Торгівельні стандарти
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 664/С 83 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00069111 | |
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 664 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00009159 |
Бібліогр.: с. 217
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.