Морозиво: технологія і обладнання [Текст] : навч. посіб. / В. О. Наговська [та ін.] ; МОН України, Львів. нац. ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького, Ф-т харчових техн. та біотехн.
Вихідні дані: Львів : Галицька видавнича спілка, 2018Опис: 220 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-7363-74-2.Розділ знань: 663 — Промислова мікробіологія. Промислова мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоївУДК: 663.674(075)
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 196. - Глосарій: с. 197.Найменування теми як предметна рубрика: Харчові технології | Морозиво -- Виробництво
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 663 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00009155 |
Бібліогр.: с. 196. - Глосарій: с. 197
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.