Лідерство в управлінні персоналом підприємств ресторанного господарства: теоретико-методичні та практичні аспекти [Текст] : монографія / М. Ю. Барна, О. М. Бабенко
Вихідні дані: Львів : Растр-7, 2018Опис: 266 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-7726-42-4.Розділ знань: 64 — Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побутуУДК: 640.432 + 005.95-021.64 + 316.46
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 184.Найменування теми як предметна рубрика: Ресторанне господарство -- Персонал -- Управління | Лідерство
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 64 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00009193 |
Монографія
Бібліогр.: с. 184
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.