Натуральне вино [Текст] : вступ до органічних та біодинамічних вин, які виготовляють природним способом / І. Лежерон ; пер. з англ. Х. Демидюк
Вихідні дані: Львів : Вид-во Старого Лева, 2019Опис: 224 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-679-723-4 (укр.).Розділ знань: 663 — Промислова мікробіологія. Промислова мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоївУДК: 663.2/.3ДРНТІ: 06.71.07.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Найменування теми як предметна рубрика: Виноробство
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 663 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00009471 |
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.