Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Натуральне вино [Текст] : вступ до органічних та біодинамічних вин, які виготовляють природним способом / І. Лежерон ; пер. з англ. Х. Демидюк

Автор: Лежерон ІзабельВторинна відповідальність: пер. з англ. Демидюк ХристинаВихідні дані: Львів : Вид-во Старого Лева, 2019Опис: 224 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-679-723-4 (укр.).Розділ знань: 663 — Промислова мікробіологія. Промислова мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоївУДК: 663.2/.3ДРНТІ: 06.71.07.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Найменування теми як предметна рубрика: Виноробство Тип одиниці: Книги
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
 Книги Книги Відділ виробничої літератури (читальний зал)
663 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00009471

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine