Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Інноваційні ресторанні технології [Текст] : підручник / І. М. Ощипок

Автор: Ощипок Ігор МиколайовичВихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2019Опис: 326 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-255-8.Розділ знань: 64 — Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побутуУДК: 640.43(075.8) + 642.5(075.8) + 330.341.1(075.8)ДРНТІ: 06.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 316.Найменування теми як предметна рубрика: Ресторанне господарство -- Інноваційна діяльність Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
64 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00001366

Бібліогр.: с. 316

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine