Інноваційні ресторанні технології [Текст] : підручник / І. М. Ощипок
Вихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2019Опис: 326 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-255-8.Розділ знань: 64 — Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побутуУДК: 640.43(075.8) + 642.5(075.8) + 330.341.1(075.8)ДРНТІ: 06.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 316.Найменування теми як предметна рубрика: Ресторанне господарство -- Інноваційна діяльність
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 64 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00001366 |
Бібліогр.: с. 316
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.