Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Безпечність і якість харчових продуктів (Проблеми сьогодення) [Текст] : підручник / І. В. Сирохман, О. І. Гирка, М. -М.В. Калимон ; Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.- економ. ун-т

Автори: Сирохман Іван Васильович; Гирка Ольга Ігорівна ; Калимон Марта-Марія Володимирівна
       Центр. спілка споживчих товариств України ; Львів. торг.- економ. ун-т
Вихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2019Опис: 396 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-257-2.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664-021.465-027.45(075.8)ДРНТІ: 65.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 394.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість -- Якість продукції -- Безпечність Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
664 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00001354

Бібліогр.: с. 394

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine