Безпечність і якість харчових продуктів (Проблеми сьогодення) [Текст] : підручник / І. В. Сирохман, О. І. Гирка, М. -М.В. Калимон ; Центр. спілка споживчих товариств України, Львів. торг.- економ. ун-т
Вихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2019Опис: 396 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-257-2.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664-021.465-027.45(075.8)ДРНТІ: 65.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 394.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість -- Якість продукції -- Безпечність
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 664 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00001354 |
Бібліогр.: с. 394
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.