Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Харчова хімія: аналіз та хімічний склад харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / В. О. Василечко [та ін.] ; Львів. торг.- економ. ун-т, ЛНУ ім. І. Франка

Автор(и): Василечко Володимир Орестович ; Ломницька Ярослава Федорівна ; Скоробогатий Ярослав Петрович ; Бужанська Маріанна Василівна
       Львів. торг.- економ. ун-т ; ЛНУ ім. І. Франка
Вихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2020Опис: 308 с.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-263-3.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664(075.8) + 543.6(075.8)ДРНТІ: 06.71.07.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 302.Найменування теми як предметна рубрика: Харчові продукти | Хімічний склад продуктів Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
664 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00001371

Бібліогр.: с. 302

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine