Харчова хімія: аналіз та хімічний склад харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / В. О. Василечко [та ін.] ; Львів. торг.- економ. ун-т, ЛНУ ім. І. Франка
Вихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2020Опис: 308 с.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-263-3.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664(075.8) + 543.6(075.8)ДРНТІ: 06.71.07.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 302.Найменування теми як предметна рубрика: Харчові продукти | Хімічний склад продуктів
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 664 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00001371 |
Бібліогр.: с. 302
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.