Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій [Текст] : підручник / І. В. Сирохман [та ін.] ; ред. І. В. Сирохман

Автор(и): Сирохман Іван Васильович ; Лозова Тетяна Михайлівна ; Гирка Ольга Ігорівна ; Філь Марія Іванівна ; Калимон Марта-Марія ВолодимирівнаВторинна відповідальність: ред. Сирохман Іван ВасильовичВихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2020Опис: 504 с.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-269-5.Розділ знань: 64 — Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побутуУДК: 664-021.465-027.45(075.8) + 614.31(075.8)ДРНТІ: 65.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с.500.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість -- Якість продукції -- Безпечність Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
664 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00004178

Бібліогр.: с.500

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine