Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій [Текст] : підручник / І. В. Сирохман [та ін.] ; ред. І. В. Сирохман
Вихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2020Опис: 504 с.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-269-5.Розділ знань: 64 — Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побутуУДК: 664-021.465-027.45(075.8) + 614.31(075.8)ДРНТІ: 65.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с.500.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість -- Якість продукції -- Безпечність
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 664 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00004178 |
Бібліогр.: с.500
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.