Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі [Текст] : підручник / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман
Вихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2020Опис: 436 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-270-1.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664-021.4-047.64(075.8) + 614.31(075.8)ДРНТІ: 65.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість -- Якість продукції -- Управління
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 664 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00001960 |
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.