Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі [Текст] : підручник / Т. М. Лозова, І. В. Сирохман

Автори: Лозова Тетяна Михайлівна; Сирохман Іван ВасильовичВихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2020Опис: 436 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-270-1.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664-021.4-047.64(075.8) + 614.31(075.8)ДРНТІ: 65.
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість -- Якість продукції -- Управління Тип одиниці: Навчальні видання
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
Навчальні видання Навчальні видання Відділ виробничої літератури (читальний зал)
664 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00001960

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine