Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Харчові виробництва. Формування технології первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів [Текст] : монографія / І. М. Ощипок ; Центр спілка споживч. т-в України

Автор: Ощипок Ігор МиколайовичВторинна відповідальність: Центр. спілка споживчих т-в України Львів. торг.-економ. ун-тВихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2020Опис: 276 с.Мова: українська; оригінал: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-284-8.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664:637 + 637.5
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 264.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість -- М'ясне виробництво Тип одиниці: Книги
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
 Книги Книги Відділ виробничої літератури (читальний зал)
637 / О-97 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00017414

Бібліогр.: с. 264

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine