Харчові виробництва. Формування технології первинної переробки забійних тварин на основі функціональних робочих модулів [Текст] : монографія / І. М. Ощипок ; Центр спілка споживч. т-в України
Вихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2020Опис: 276 с.Мова: українська; оригінал: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-284-8.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664:637 + 637.5
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с. 264.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість -- М'ясне виробництво
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 637 / О-97 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00017414 |
Бібліогр.: с. 264
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.