Нові кавові правила [Текст] : сучасний путівник для всіх / Дж. Майклмен, З. Карлсен ; пер. з англ. Х Демидюк, іл. К. Вротен
Вихідні дані: Львів : Вид-во Старого Лева, 2021Опис: 160 с. : іл.Мова: українська; оригінал: англійська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-679-891-0 (укр.); 978-0-399-58162-5 (англ.).Розділ знань: 663 — Промислова мікробіологія. Промислова мікологія. Бродильне виробництво, промисловість ферментів. Виробництво напоївУДК: 663.93(036)
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Найменування теми як предметна рубрика: Кава -- Рецепти, правила, рекомендації
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 663 / М14 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00020605 |
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.