Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення [Текст] : матеріали Міжнар. конф. присвяч. 80-річчю Заслуженого діяча науки і техніки України, д. т. н. проф. Львів. торгово-економ. ун-ту Івана Васильовича Сирохмана (25 верес. 2020 р. м. Львів) / ред. П. О. Куцик ; МОН України. ДНУ "Ін-т модернізації змісту освіти"

Вторинна відповідальність: ред. Куцик П.О.
       МОН України. ДНУ "Ін-т модернізації змісту освіти"
Вихідні дані: Львів : ЛТЕУ, 2020Опис: 348 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-279-4.Розділ знань: 614 — Охорона здоров’я та гігієна. Попередження нещасних випадківУДК: 614.31(062.537) + 664-021.4-027.45(062.537) + 640.43-021.4-027.45(062.537) + 005.745
Примітки щодо каталогізованих примірників:
Місцевий друк (МД)
Місцевий друк (МД)
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці ст.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість -- Харчові продукти -- Якість -- Безпечність | Санітарний контроль -- Нагляд за харчовими продуктами Тип одиниці: Книги
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
 Книги Книги Відділ зберігання основного фонду
614 / Я45 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00021352

Бібліогр. в кінці ст.

МД

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine