Якість і безпечність харчової продукції і сировини - проблеми сьогодення [Текст] : матеріали Міжнар. конф. присвяч. 80-річчю Заслуженого діяча науки і техніки України, д. т. н. проф. Львів. торгово-економ. ун-ту Івана Васильовича Сирохмана (25 верес. 2020 р. м. Львів) / ред. П. О. Куцик ; МОН України. ДНУ "Ін-т модернізації змісту освіти"
Вихідні дані: Львів : ЛТЕУ, 2020Опис: 348 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-279-4.Розділ знань: 614 — Охорона здоров’я та гігієна. Попередження нещасних випадківУДК: 614.31(062.537) + 664-021.4-027.45(062.537) + 640.43-021.4-027.45(062.537) + 005.745
Примітки щодо каталогізованих примірників:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці ст.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість -- Харчові продукти -- Якість -- Безпечність | Санітарний контроль -- Нагляд за харчовими продуктами
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)
Місцевий друк (МД)
Книги
| Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
|---|---|---|---|---|---|
Книги
|
Відділ зберігання основного фонду | 614 / Я45 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00021352 |
Бібліогр. в кінці ст.
МД
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.