Мясной бизнес [Текст] : научно-практический журнал. № 6 (156) (червень)
Журнал: Мясной бизнес : научно-практический журнал. — Киев.Статті:
→Правильное охлаждение - решающий фактор для качества мяса. — 2016. — С. 54. — рис.
→Поручим эту роботу! : [применение высокотехнологичных устройств] / С. Б. Вербицкий. — 2016. — С. 4748. — рис.
Вихідні дані: 2016Мова: російська.Країна: Україна.Розділ знань: 63 — Сільське господарство. Лісове господарствоУДК: 63 Тип одиниці:

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Порядковий номер комплекту/примірника | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 1 | Доступно |
Немає коментарів для цієї одиниці.