Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових продуктів [Текст] : монографія / Т. М. Лозова та ін. ; Центр. спілка споживчих товариств України, ЛТЕУ

Автор(и): Лозова Т. М. ; Гаврилишин В. В. ; Решетило Л. І. ; Бодак М. П. ; Гтрка О. І. ; Давидович О. Я.
       Центр. спілка споживчих товариств України, ЛТЕУ
Вихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2022Опис: 431 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-307-4.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664
Примітки щодо каталогізованих примірників:
Місцевий друк (МД)
Місцевий друк (МД)
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці розд.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість Тип одиниці: Книги
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
 Книги Книги Відділ виробничої літератури (читальний зал)
664/Н34 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00046347

Бібліогр. в кінці розд.

МД

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine