Наукові проблеми зберігання, поліпшення якості, споживних властивостей і безпечності харчових продуктів [Текст] : монографія / Т. М. Лозова та ін. ; Центр. спілка споживчих товариств України, ЛТЕУ
Вихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2022Опис: 431 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-307-4.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664
Примітки щодо каталогізованих примірників:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці розд.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 664/Н34 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00046347 |
Бібліогр. в кінці розд.
МД
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.