Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Товарознавство харчових продуктів. Зерноборошняні і кондитерські товари. Контроль та експертиза якості [Текст] : навч. посібник / Т. М. Лозова, Л. І. Решетило

Автори: Лозова Тетяна Михайлівна; Решетило Лідія ІллівнаВихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2022Опис: 256 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-303-6.Розділ знань: 65 — Організація та управління підприємствами зв'язку, транспорту, торгівлі, поліграфіїУДК: 658.62:005(075.8) + 005.52(075.8) + 664.7(075.8)
Примітки щодо каталогізованих примірників:
Місцевий друк (МД)
Місцевий друк (МД)
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці ст.Найменування теми як предметна рубрика: Товарознавство харчових продуктів -- Зерноборошняні товари Тип одиниці: Книги
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
 Книги Книги Відділ виробничої літератури (читальний зал)
658/Л72 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00046399

Бібліогр. в кінці ст.

МД

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.

Натисніть на зображення, щоб переглянути його в оглядачі зображень

Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine