Товарознавство харчових продуктів. Зерноборошняні і кондитерські товари. Контроль та експертиза якості [Текст] : навч. посібник / Т. М. Лозова, Л. І. Решетило
Вихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2022Опис: 256 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-303-6.Розділ знань: 65 — Організація та управління підприємствами зв'язку, транспорту, торгівлі, поліграфіїУДК: 658.62:005(075.8) + 005.52(075.8) + 664.7(075.8)
Примітки щодо каталогізованих примірників:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці ст.Найменування теми як предметна рубрика: Товарознавство харчових продуктів -- Зерноборошняні товари
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 658/Л72 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00046399 |
Бібліогр. в кінці ст.
МД
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.