Технологія продукції закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, Р. О. Бліщ
Вихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2022Опис: 444 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-306-7.Розділ знань: 64 — Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побутуУДК: 640.43(075.8) + 641.5(075.8) + 642.5(075.8)
Примітки щодо каталогізованих примірників:
Найменування теми як предметна рубрика: Ресторанне господарство -- Організація громадського харчування | Громадське харчування -- Приготування їжі та страв
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 641.5/О-97 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00046351 |
МД
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.