Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Технологія продукції закладів ресторанного господарства [Текст] : підручник / І. М. Ощипок, Н. З. Петришин, Р. О. Бліщ

Автори: Ощипок Ігор Миколайович; Петришин Наталія Зіновіївна ; Бліщ Роксоляна ОлександрівнаВихідні дані: Львів : Вид-во ЛТЕУ, 2022Опис: 444 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-306-7.Розділ знань: 64 — Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побутуУДК: 640.43(075.8) + 641.5(075.8) + 642.5(075.8)
Примітки щодо каталогізованих примірників:
Місцевий друк (МД)
Місцевий друк (МД)
Найменування теми як предметна рубрика: Ресторанне господарство -- Організація громадського харчування | Громадське харчування -- Приготування їжі та страв Тип одиниці: Книги
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
 Книги Книги Відділ виробничої літератури (читальний зал)
641.5/О-97 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00046351

МД

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine