Кухня Карпат. Від простої їжі до делікатесів [Текст] / С. Пожар
Вихідні дані: Львів : Вид-во Старого Лева, 2022Опис: 336 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-679-579-7.Розділ знань: 641.5 — КулінаріяУДК: 641.5(477.8)
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Найменування теми як предметна рубрика: Кулінарія -- Рецепти
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 641.5/П46 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00046543 |
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.