Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Т. М. Лозова ; Центр. спілка споживч. т-в України, ЛТЕУ
Вихідні дані: Львів : ЛТЕУ, 2023Опис: 238 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-330-2.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664.644
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці ст.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість -- Хлібопекарське виробництво -- Борошно -- Харчові домішки -- Якість
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 664/Л72 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00061725 |
МД
Бібліогр. в кінці ст.
Немає коментарів для цієї одиниці.