Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Інноваційні наукові розробки щодо поліпшення якості харчових продуктів на основі борошна [Текст] : монографія / Т. М. Лозова ; Центр. спілка споживч. т-в України, ЛТЕУ

Автор: Лозова Тетяна МихайлівнаВторинна відповідальність: Центр. спілка спожив. т-в України, ЛТЕУВихідні дані: Львів : ЛТЕУ, 2023Опис: 238 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-602-330-2.Розділ знань: 664 — Харчова промисловість. Виробництво і консервування харчових продуктівУДК: 664.644
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр. в кінці ст.Найменування теми як предметна рубрика: Харчова промисловість -- Хлібопекарське виробництво -- Борошно -- Харчові домішки -- Якість Тип одиниці: Книги
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
 Книги Книги Відділ виробничої літератури (читальний зал)
664/Л72 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00061725

МД

Бібліогр. в кінці ст.

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine