Технології продуктів оздоровчого харчування [Текст] : монографія / М. Бомба та ін. ; за ред. М. Я. Бомба ; МОН України ЛНУ ім. І. Франка
Вихідні дані: Львів : ЛНУ ім. І. Франка, 2023Опис: 338 с.Мова: українська.Країна: Україна.ISBN: 978-617-10-0791-8.Розділ знань: 64 — Домоведення. Домашнє господарство. Комунальне господарство. Служба побутуУДК: 641.56 + 642.5
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Наявність бібліографії/покажчика: Бібліогр.: с.308-335.Найменування теми як предметна рубрика: Організація громадського харчування -- Оздоровче харчування -- Технологія продуктів
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ виробничої літератури (читальний зал) | 64/Т38 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00068119 |
МД
Бібліогр.: с.308-335
Немає коментарів для цієї одиниці.