Електронний каталог Львівської обласної універсальної наукової бібліотеки

Загальні принципи і вимоги Європейського законодавства щодо харчових продуктів [Текст] : інф. матеріали / авт.-упоряд. В. Л. Іванов ; ред. В. Л. Іванов та ін.

Вторинна відповідальність: авт.-упоряд. Іванов Володимир Леонтійович ; ред. Іванов Володимир Леонтійович ; ред. Куртяка Богдан Михайлович ; ред. Сімонов Роман Петрович ; ред. Ємченко Ірина ВолодимирівнаВихідні дані: Львів : Леонорм-стандарт, 2009Опис: 327 с.Мова: українська.Країна: Україна.Серія: Європейський вибір УкраїниРозділ знань: 341 — Міжнародне правоУДК: 341(4ЄС):614.31]:664(094.2)
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Місцевий друк (МД)
Найменування теми як предметна рубрика: Європейське право -- Харчові продукти -- Керівні й законодавчі матеріали -- Європейський Союз Тип одиниці: Книги
Оцінки зірочками
    середня оцінка: 0.0 (0 голосів)
Фонди
Тип одиниці зберігання Поточна бібліотека Шифр зберігання Стан Очікується на дату Штрих-код
 Книги Книги Відділ зберігання основного фонду
341(4)/З-14 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) Доступно LVCIS00069234

МД

Немає коментарів для цієї одиниці.

для можливості публікувати коментарі.
Поділитися

Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Koha Ukraine