Загальні принципи і вимоги Європейського законодавства щодо харчових продуктів [Текст] : інф. матеріали / авт.-упоряд. В. Л. Іванов ; ред. В. Л. Іванов та ін.
Вихідні дані: Львів : Леонорм-стандарт, 2009Опис: 327 с.Мова: українська.Країна: Україна.Серія: Європейський вибір УкраїниРозділ знань: 341 — Міжнародне правоУДК: 341(4ЄС):614.31]:664(094.2)
Примітки щодо каталогізованого примірника:
Найменування теми як предметна рубрика: Європейське право -- Харчові продукти -- Керівні й законодавчі матеріали -- Європейський Союз
Тип одиниці:
Місцевий друк (МД)

Тип одиниці зберігання | Поточна бібліотека | Шифр зберігання | Стан | Очікується на дату | Штрих-код |
---|---|---|---|---|---|
![]() |
Відділ зберігання основного фонду | 341(4)/З-14 (Огляд полиці(Відкривається нижче)) | Доступно | LVCIS00069234 |
МД
Немає коментарів для цієї одиниці.